Foredrag

Nyt foredrag om aktiv dødshjælp, overvejelser for og imod -og hvorfor det er så vigtigt at debatten er nuanceret.

 

Kan bookes nu. 

Mere info og booking på freja@polonius.dk og tlf. 31195400

Freja Polonius er en intens underviser og foredragsholder der ikke er bange for at gå i dybden med det der rører sig i os. Med fortællinger fra sit eget liv, gør hun temaet relevant og efterlader et aftryk.

Profil BW.jpg
Flere foredrag:

At overleve partner vold

Et foredrag om at løfte sig selv igennem forandringer

Jeg kan give op, jeg kan flygte eller jeg kan kæmpe. Sådan så Frejas muligheder ud, da hun som blot 22 årig havnede i et ægteskab, der skulle vise sig at være med en meget voldelig mand, og folkekirke præst.

Udgangen blev et krisecenter, Freja flyttede ind på sammen med deres to små drenge, for at finde fodfæste. Hun gik under jorden, og flyttede i en skurvogn på Københavns havn, og her tog hun en beslutning om, ikke bare at ville løfte sit eget liv og drengenes, men også løfte kvinder, igennem hendes virksomhed. 

Det blev starten på den succesfulde danseskole Polestudio, der 9 år senere havde løftede tusindvis af kvinder, også i overført forstand. 

Foredraget er baseret på Frejas personlige oplevelser og giver et indblik både i voldens dynamik, og i hvordan kvinder i alle sociale lag rammes af partnervold.

 

Derudover inspirerer foredraget til at tage ansvar for sit liv, og skabe den forandring der skal til, for at etablere et stærkt og sundt liv, oven på en krise.

Foredraget er derudover meget oplagt til at sætte fokus på kvindeligt iværksætteri.

b1f2228f-794b-46fb-9ee3-cb0d1cee0f90.jpg

Vil du høre Freja fortælle om at overleve partnervold, så lyt med her: 

 

Denne episode af VEJEN TILBAGE handler om Freja, der som ung voksen kommer ind i et forhold med en voldelig mand, som hun får to børn med. Du skal høre om, hvordan Freja fandt vejen ud af volden og tilbage til livet igennem dans.

Fortalt til Sara Bovin, kan downloades på alle streaming tjenester.

Din Krise er din kapital

Et foredrag der giver dig styrken tilbage

Når vi rammes af en krise, oplever vi at det er irriterende, ubehageligt, måske endda knusende. Fordi en krise truer med at ændre status quo. Vi bliver måske deprimeret, vrede, lukker ned, føler at vi er et offer for begivenhederne. Vi føler at livet er imod os. 

Og vi kæmper imod. 

Men hvad hvis vi gjorde noget andet? Hvad hvis vi omdefinerede krisen, fra at være noget ubehageligt, til at være vores største og vigtigste kapital. Hvad hvis vi endda kunne tjene penge på vores krise. 

En krise kan være dybt ubehagelig, den kan endda true dit helbred, dit arbejdsliv, din indtjening, din mentale sundhed. Men gemt i krisen, findes der svaret på to spørgsmål; Hvem er du, og hvorfor er du her? 

Krisen skærper vores sanser og vores villighed til at spørge os selv, om vi lever et meningsfyldt liv. Om det liv vi lever, virkelig er det vi gerne vil leve. Krisen tilbyder, fordi den river tæppet væk under vores konformitet, et nyt svar, end det vi er vant til at fortælle os selv. 

Krisen er din kapital. 

Foredraget er interaktivt, fyldt med eksperimentelle øvelser, der giver deltagerne en rig og aktiv oplevelse, der både vækker til eftertanke og handling.